štvrtok 14. novembra 2013

___________________...

Mám otrasné obdobie. Fakt. Nechce sa mi o tom ani rozprávať, všetko je proste napiču. Dokonca ani nevládzem písať v milovanej angličtine, pretože síce rada používam tieto chutné cudzie slovíčka (viď vulgarizmy, áno, som tým povestná) a niekedy sa im snažím dať rôzne prízvuky, na ktoré si ešte spomínam z UK od mojich milovaných aj nenávidených ľudí, ale nič nie je lepšie, ako riadne si zanadávať v rodnom jazyku.
Zase sa raz flákam po nociach ako taký chumaj alebo naopak, snažím sa zahrabať pod zem, krčím sa v izbe, pokúšam sa nájsť aspoň chvíľočku skutočného súkromia. Som podráždená, nahnevaná, vybíjam si zlosť na ľuďoch, ktorí s mojimi stavmi nemajú nič spoločné a zároveň aj na tých, ktorí majú. Nech..
Nečudovala by som sa, keby sa mňa všetci vyserú. Vlastne ja sa niekedy čudujem, že sa so mnou niekto baví aj pri mojich relatívne dobrých náladách. Hej, denne si v duchu poviem asi miliónkrát "ja som taká piča", no keď mi to niekto povie do očí, mam chuť ho kopnúť do tváre.
Ľudia si ma buď idealizujú alebo si o mne myslia len to najhoršie. Zas tá čierna a biela. Čo mám na to povedať okrem choďte do piče..? :D Hej, už sa smejem.
Rada by som opísala moje myšlienky z posledných dvoch mesiacov, no vždy keď sa nad tým hlbšie zamyslím, v hlave mám len vzduchoprázdno a som vygumovaná ako plátno predo mnou. Niežeby som nemala nápady, tých mám dosť, ale neviem ich zrealizovať, nie som spokojná asi s ničím. Predstava a realita sú dve odlišné veci. To sa týka aj života...
Áno, priznám sa, očakávam vždy to najhoršie - zradu, klamstvo, ba aj horšie veci. Kurva, nečudovali by ste sa, keby ste aspoň trochu videli do mojej dutej gebule.
Paradoxne premýšľam veľa. Ako povedal asi každý môj ex a aj niektorí blízki priatelia, niekedy premýšľam nad vecami až príliš a potom sa stávam paranoidnou a otravnou pre celé svoje okolie. Nenávidím tie stavy... Viem, že momentálne sa správam veľmi hlúpo. Buď sa škerím ako debil alebo presný opak, keď si uvedomím, že to je všetko klam. Nie, ojeb to je... Trápny, odporný, nechutný ojeb. Minule som sa musela prefackať. V poslednom čase sa fackám často. Už v podstate ani nemusím, niektoré veci dokážu zasiahnuť viac ako akákoľvek facka.
Pomaly sa zobúdzam, no stále som v štádiu čumenia do steny, počúvaní pravdivej hudby a snahy utopiť sa v sprche... jesus fucking christ... klesám na dno patetickosti. Not my style.What the hell is wrong with me...
Momentálne ma aj tak najviac serie to, že sa dejú dosť vážne veci v rodine..a ja prepínam medzi flegmatickosťou a staraním sa. A klamem, nie je to vec, čo ma serie najviac...a je to..divné a hanbím sa za to. A popravde, to ma najviac dojebáva.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára